Maak extra winst met een meervoudige weddenschap

Voor elke weddenschap ga je op zoek naar de hoogste quoteringen. Daarvoor vergelijk je verschillende bookmakers en je kijkt welke wedstrijden relatief gezien het meeste opleveren. Toch is er nóg een manier om je potentiële winst te verhogen: de meervoudige weddenschap. Hierbij ga je niet één weddenschap aan, maar gok je op meerdere wedstrijden tegelijk. En dit kan behoorlijk winstgevend zijn.

Ga voor een double, treble of fourfold

Bij een enkelvoudige weddenschap zijn de regels heel simpel. Je zet geld in op één wedstrijd en vervolgens is het hopen dat jouw voorspelling uitkomt. Een meervoudige weddenschap (of combinatieweddenschap) is in theorie niet veel ingewikkelder. Het enige verschil is dat je je wedbriefje nu vult met meerdere weddenschappen. Bij twee weddenschappen spreken we van een double, bij drie van een treble en bij vier van fourfold. Nu is het wel zo dat je alle bets op het wedbriefje goed moet hebben om te winnen. Ga je voor een treble en heb je twee van de drie voorspellingen goed? Dan verlies je toch de complete inzet. Het blijft dus spannend tot alle duels zijn afgelopen. 

Het is een kwestie van vermenigvuldigen

Een meervoudige weddenschap is een stuk risicovoller dan een enkelvoudige bet. Zeker wanneer je voor vier bets of meer gaat. Maar voor dat extra risico word je wel goed beloond. Het grote voordeel van een combinatieweddenschap is namelijk dat de quoteringen door de bookmaker worden vermenigvuldigd.

Stel je stort je op de Duitse Bundesliga en je begint met een wedstrijd tussen Schalke en Frankfurt. Je verwacht dat de thuisclub gaat winnen, en voor deze bet staan de quoteringen op 2.55. Daarnaast voeg je de wedstrijd tussen FSV Mainz en Werder Bremen aan je wedbriefje toe. Het is een duel in de onderste regionen van de Bundesliga, maar dat voor jou als gokker niet uit. Het gaat om de quoteringen en die staan bij winst voor Werder Bremen op 2.70. Vanaf dat moment is het even aan de bookmaker. Want doordat je de bets combineert, moet de bookmaker de quoteringen vermenigvuldigen. In dit geval kom je uit op (2.55 x 2.70) 6.88. Als je beide weddenschappen wint, is elke euro dus € 6,88 waard. Met een totale inzet van € 20,- krijg je al € 137,60 uitgekeerd van de bookmaker. Durf je het aan om nog een wedstrijd aan het rijtje toe te voegen (quoteringen 1.69)? Dan loopt het potentiële winstbedrag al helemaal lekker op. Elke ingezette euro kan dan een bedrag opleveren van (2.55 x 2.70 x 1.69) € 11,63. Maar dan moet je wel alle drie de weddenschappen correct voorspellen. 

Zo win je een meervoudige weddenschap

Bij combinatieweddenschappen kun je het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Zo is het bij de grotere bookmakers mogelijk om tot wel 15 à 20 bets te combineren. Al houden de meeste gokkers het toch bij een double of treble. De meervoudige weddenschap is zeer geschikt voor duels waarbij de quoteringen relatief laag zijn. Of beter gezegd: waarbij er op voorhand een duidelijke winnaar is, zoals bijvoorbeeld bij de match tussen Bayern München en VfB Stuttgart (om maar even bij de Bundesliga te blijven). De lage quoteringen bij winst voor Bayern worden dan gecompenseerd door de vermenigvuldigingsfactor. En als je hoofdzakelijk dit soort bets op je wedbriefje invult, heb je de meeste kans om de combinatieweddenschap te winnen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.