Live gokken op meer dan 1,5 goals

Gokken op meer dan 1.5 goals

Over/under weddenschappen zijn populair. Ze zijn eenvoudig, er zijn maar twee uitkomsten mogelijk en je weet vaak al tijdens de wedstrijd of je gewonnen hebt of verloren. Bij het live gokken komt er nog een extra sensatie bij. Je kunt profiteren van de stijgende quoteringen tijdens het spel. Wordt er immers niet gescoord in een wedstrijd gedurende het eerste half uur, dan gaat de kans dat het net überhaupt nog bolt omlaag en dat is te zien aan de odds van de bookmaker. Er is een categorie gokkers dat hier op inspeelt door net zo lang te wachten tot er een leuk bedrag te winnen is. Hierop is het live wedden op > 1,5 goals gebaseerd.

De kansen stijgen als er niet gescoord wordt

De kansen voor een over/under weddenschap op meer dan 1,5 goals hebben de neiging snel te stijgen gedurende een wedstrijd. Voor de wedstrijd begint staat de quotering meestal rond de 1.30. De waarschijnlijkheid dat er in een wedstrijd meer dan eens gescoord wordt is immers vrij groot. Als de wedstrijd een kwartier oud is en er zijn nog geen goals gevallen, zie je de quotering langzaam omhoog kruipen. Na een half uur spelen staat de teller vaak al op 1.70. Nog even en de quotering 2.0 wordt gegeven. Dat is het moment waar we op gewacht hebben. Al kun je natuurlijk nog de rust afwachten en zelfs langer. Hoe eerder je namelijk inzet, des te kleiner je winst is. Aan de andere kant kan er natuurlijk gescoord worden en dat zal een significante daling betekenen van je potentiële winst.

Inzetten na een half uur zonder goals

Het is raadzaam om van tevoren een grens in de gaten te houden. Dat kan 2.0 zijn, dus als dat op het scherm verschijnt, besluit je in te zetten. Als je geen grens hebt, zou je verleid kunnen worden nog langer te wachten, tot het te laat is. Je gaat er immers vanuit dat er gescoord zal worden, dus dat kan ook in de veertigste minuut gebeuren als je net even een stukje kaas uit de koelkast pakt. Hè jammer, kans verkeken… Het enige wat je nu nog rest is een nieuwe optie uit te zoeken. Over 3,5 goals bijvoorbeeld. Dat is het leuke van live gokken: je kunt makkelijk switchen als je een target niet haalt. Want bij over 4,5 weddenschappen stijgen de odds zo mogelijk nog sneller bij het uitblijven van een eerste of een tweede goal.

Gokken op under-resultaten

Misschien kun je het onderscheid maken tussen wedders die geneigd zijn tot under-weddenschappen en gokkers die de voorkeur geven aan over-weddenschappen. De eerste groep zouden dan de pessimisten zijn en de tweede groep de optimisten. Zij verwachten altijd dat er gescoord gaat worden en wedstrijden waarin veel gescoord wordt zijn over het algemeen een stuk attractiever. De pessimisten daarentegen gaan uit van een saaie wedstrijd waar niet al te veel gebeurt. Minder dan vijf hoekschoppen, minder dan 1,5 goals, minder dan drie gele kaarten et cetera. Dat alleen is al een aanbeveling om op > 1,5 goals in te zetten!

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.