Gokken op gebeurtenissen bij voetbalwedden

Gokken op gebeurtenissen bij voetbalwedden

Veel beginnende wedders spelen op winnaars. Zij kiezen de spelvorm 1X2 omdat deze de meest voor de hand ligt. Naarmate je langer in het wedden rondloopt, krijg je meer kennis van de verschillende alternatieven hierop. Zo kun je veel plezier (en winst) maken door op gebeurtenissen in een wedstrijd te wedden. Niet alle wedstrijden bieden echter alle mogelijke wedkansen die hieronder genoemd worden. Een wedstrijd uit de Premier League heeft meer spelvariaties dan een wedstrijd uit tweede klasse van België. Dit vanwege de grotere interesse voor het op grote wedstrijden te wedden dan op kleinere. Dit leidt ertoe dat de wedopties meer divers zijn.

Volgende hoekschop/inworp

Live wedden op welk team de volgende inworp krijgt is erg willekeurig en moet worden vermeden. Als je op een gebeurtenis in een wedstrijd wilt spelen, is het bijvoorbeeld raadzaam om te spelen op de volgende hoekschop van een wedstrijd. Hoekschoppen zijn gemakkelijker te voorspellen omdat ze niet zo willekeurig voorkomen als inworpen. Analyseer hoe de aanvallen van de twee teams eruitzien en ontdek welk team de grootste kans heeft om de volgende corner te krijgen. Uiteraard is dat over het algemeen het team dat het meeste in de aanval is. Op inworpen is deze analyse niet van toepassing, omdat inworpen verdeeld over het hele veld plaatsvinden.

Aantal gele kaarten voorspellen

Als er een scheidsrechter is die statistisch veel met de kaarten wappert, dan kan dat een kans zijn om boven/onder het aantal gele kaarten te spelen. Je kunt de wedstrijd zelfs live volgen en zien dat de sfeer op het veld grimmiger wordt. Dan kun je alsnog inzetten of je weddenschap aanpassen, al zal het quotum omlaag gaan naarmate de wedstrijd vordert. Het voorspellen wordt immers steeds makkelijker. Er zijn mensen (en zelfs politici) die graag zien dat het inzetten op kaarten afgeschaft wordt. Het zou een te negatieve vorm van wedden zijn. Bovendien is er makkelijker mee te frauderen – door matchfixing – dan bij het wedden op wie de wedstrijd wint.

Maken beide teams een doelpunt?

Deze weddenschap bieden de online bookmakers meestal aan onder de naam Both Teams To Score (BTTS). Zouden beide teams op het veld een doelpunt weten te scoren binnen 90 minuten plus blessuretijd? Ook hier gaat het om een weddenschap die het meest oplevert als je hem vooraf of aan het begin van een match afsluit. Alhoewel de quota aan het eind van de wedstrijd weer op kunnen lopen. Stel dat een underdog met 3-0 achter staat tegen een favoriet en er is nog tien minuten te spelen, dan zou je een leuke winst kunnen maken door op BTTS in te zetten. Kun jij zoveel vertrouwen in de underdog opbrengen?

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.