De wedkansen bij Both Teams To Score

Both teams to score

Beide Teams to Score, vaak afgekort tot BTTS, is een behoorlijk populaire weddenschap. Je komt bij weinig andere sporten tegen dan bij voetbal. Het is een weddenschap waarbij je inzet op de vraag of beide teams in een wedstrijd zullen scoren of niet.

Waarom inzetten en voetbalwedden op BTTS?

De belangrijkste reden om op ‘Beide Teams Zullen Scoren’ in te zetten, is dat je de winnaar van de wedstrijd niet hoeft te voorspellen bij wedden op voetbal. Ongeacht wie wint, jouw weddenschap komt binnen als beide teams het net treffen voor het laatste fluitsignaal heeft geklonken. Ook blijft de weddenschap kansrijk tot de wedstrijd is afgelopen. Als je wedt op winst of verlies, kan het in de rust al 4-0 voor de opponent zijn en dan hoef je niet meer te kijken. Als je echter beide teams bij de bet betrekt, kan een team 6-0 achterstaan in de tweede minuut van de blessuretijd, maar een te laat rommeldoelpuntje om de eer te redden zou voor jou een winnende gok betekenen.

Een ander voordeel is dat zodra beide teams scoren in de wedstrijd, je weddenschap gewonnen is en je je winst kunt innen. De meeste online bookmakers crediteren uw account binnen enkele minuten nadat de weddenschap binnenkomt. Daarom zou u spekkoper kunnen zijn in slechts enkele minuten na de aftrap, als alles goed gaat.

Wat als ik niet denk dat beide teams zullen scoren?

Als u denkt dat geen of slechts één team scoort, kunt u altijd “Nee” inzetten op optie Both Teams To Score. Dit betekent dat je je weddenschap wint als een of beide teams niet scoren in de wedstrijd. Het voordeel van een spannende match tot het einde toe komt weliswaar te vervallen, maar de mogelijkheid om op deze manier te wedden is er als je het wilt.

Hoe bepaal ik mijn keuze?

In plaats van door te kijken naar wie de beste resultaten heeft, de doelpunten voor en tegen hebben. De beste teams om op in te zetten zijn degenen die veel goals scoren maar lekkende verdedigingen hebben. Vooral als ze heel aanvallend ingesteld zijn, krijgen immers ook regelmatig goals om de oren. Als u op zoek bent naar waarde op deze markt, is het een goed idee om naar topteams te kijken die uit spelen tegen mindere tegenstanders die thuis doelpunten kunnen scoren. Stel, je wedt op de Eredivisie. Dan zou je erachter kunnen komen dat een team als VVV thuis in De Koel offensief speelt altijd scoort. De kans is dus groot dat ze dat ook doen als PSV Eindhoven op bezoek komt. Ze maken misschien weinig kans op een resultaat maar ze zullen zich niet ingraven en waarschijnlijk wel een keer tot scoren komen.

Variaties van beide teams om in te zetten met voetbalwedden

Er zijn tal van varianten van het BTTS-wedden bij voetbalwedden. Over/under-weddenschappen, het aantal goals per wedstrijd, de mogelijkheden zijn eindeloos, al zijn ze niet bij iedere wedstrijd en iedere bookie beschikbaar. Ben je geïnteresseerd geraakt in het wedden op voetbal op deze manier? Zoek een leuke wedstrijd uit van twee offensieve teams en je kansen op een kleine winst zijn aanmerkelijk.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.