Ben jij klaar voor de winnaar van de Afrika Cup?

Afrika Cup

Het Afrikaans kampioenschap (oftewel de Africa Cup of Nations) is in volle gang. De komende dagen staan de kwartfinales op het programma. Maar uiteindelijk is het natuurlijk de grote vraag welk land zich op vrijdag 19 juli kampioen van Afrika mag noemen. Wordt het Nigeria, dat al drie keer eerder de titel wist te bemachtigen? Of mag Senegal voor het eerst in de geschiedenis de cup mee naar huis nemen? Verdiep je maar eens in het Afrikaanse voetbal, want er staan een paar mooie weddenschappen voor je klaar.  

Geen Egypte of Kameroen… maar welk land dan wel?

In 2019 zijn we toe aan de 32e editie van het Afrikaans kampioenschap. Gastland Egypte was bij aanvang van het toernooi de grote favoriet. Toch kon vedette Mohamed Salah in de achtste finale niet die treffer maken die zo hard nog was. Tegen ieders verwachting strandde het elftal en ging Zuid-Afrika door naar de volgende ronde. De Egyptenaren moeten dus nog even wachten voordat de achtste titel er komt. Ook voor titelverdediger Kameroen was de achtste finale het eindpunt. Tot grote teleurstelling van Seedorf en Kluivert, die het team niet naar een volgende overwinning konden leiden.

Twee grote favorieten zijn uit het toernooi. Er is dus kans op een grote verrassing. De bookmakers geloven erin dat die verrassing er gaat komen. Zij zetten Senegal op nummer 1. Dat terwijl de Senegalezen in het verleden slechts één keer zilver behaalden. Na die mooie prestatie in 2002 strandde de ploeg meestal in de groepsfase. Maar als we de bookmakers mogen geloven, kan nu verandering in komen. Op gepaste afstand volgen Algerije en Nigeria. Heb jij wel een idee welk land het Afrikaanse kampioenschap binnensleept? De bookmakers zijn klaar voor jouw voorspelling.

Voorspel de winnaars van de kwartfinales

Voordat de kampioen bekend is, moet eerst nog de route naar de finale worden afgewerkt. Te beginnen met de kwartfinales. En daarop kun je natuurlijk al volop gaan wedden.

Op woensdag gaat het om de strijd tussen Senegal – Benin (18.00 uur) en Nigeria – Zuid-Afrika (21.00 uur). Dit zijn twee wedstrijden met twee duidelijke favorieten. Een overwinning voor Senegal of Nigeria levert quoteringen op van rond de 1.50 en 2.00. Toon je lef en komt er toch een verrassende uitslag, dan krijg je gemakkelijk vier (Benin) tot acht keer (Zuid-Afrika) je inzet terug.

De overige twee kwartfinales staan voor donderdag geprogrammeerd. Ivoorkust neemt het om 18.00 uur op tegen Algerije. De Algerijnen zijn met quoteringen van 2.00 à 2.20 favoriet. Toch mag je Ivoorkust niet onderschatten. Een overwinning is goed voor ongeveer 3,5 keer je inzet. Wed je liever op de wedstrijd tussen Madagaskar en Tunesië (21.00 uur), dan kun je volgens de bookies maar één echte winnaar aanwijzen. Tunesië moet deze wedstrijd eenvoudig kunnen winnen.

De sterren van de Afrika Cup

Voetbalsterren als Mohamed Salah en Stéphane Bahoken hebben het toernooi inmiddels moeten verlaten, beide met twee doelpunten. Een prijs als topscorer zit er voor hen dus niet in. Maar wie wordt dat wel? Bij de bookmakers bestaat de top 3 uit Sadio Mané (Senegal), Odion Ighalo (Nigeria) en Adam Ounas (Algerije). Het kan nog alle kanten op. Wacht dus niet te lang met je weddenschap, want nu kun je profiteren van hoge quoteringen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.