Zo ga je voor de perfecte live weddenschap

Live wedden op voetbal

Hoeveel verstand je ook van voetbal hebt, er kan altijd iets gebeuren waardoor je de weddenschap toch verliest. De topscorer die uitvalt met een blessure, een in jouw ogen onterechte penalty of een compleet elftal dat gewoon niet in de wedstrijd zit. Bij een pre-match weddenschap moet je op dit soort momenten gefrustreerd toekijken hoe je inzet verloren gaat. Juist daarom is live wedden zo populair geworden. Hierbij kun je namelijk direct inspelen op wat er op het veld gebeurt. En met deze tips vergroot je ook nog eens de kans dat je jouw live weddenschap wint! 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een succesvolle gokker vertrouwt niet zomaar op zijn gevoel. Hij bekijkt de statistieken en weet precies hoe de teams gepresteerd hebben bij onderlinge duels in het verleden. En dan hebben we het nog niet eens over de basisopstelling, het belang van de wedstrijd, het thuisvoordeel enzovoort. Let niet alleen op het team als geheel, maar ook op de individuele spelers. Zijn ze in vorm of zijn er misschien blessures? Je hoeft echt geen uren te besteden aan het uitpluizen van alle informatie. De meeste bookmakers hebben bij elke live wedstrijd al vrij uitgebreide statistieken staan die je kunt gebruiken. 

Kies voor een wedstrijd die je live kunt zien

Qua live weddenschappen kunnen we de bookmakers indelen in twee kampen: die mét een livestream en zonder een livestream. Bookmakers waarbij je de wedstrijden niet live kunt bekijken, bieden vaak een grafische weergave van het duel aan. Maar daaraan kun je natuurlijk niet precies zien of bepaalde spelers lekker in de wedstrijd zitten. Als je de beelden live voor je ziet, kun je een veel betere analyse maken. Voor beginners is het bovendien verstandig om zich op één wedstrijd per keer te richten. Je mist dan geen enkele actie waardoor de kans op succes groter is. 

Ga voor de perfecte timing

Bij live wedden is timing alles. De bookmaker kijkt namelijk ook mee, en dat betekent dat de quoteringen voortdurend fluctueren. Gele kaarten, spelerswissels, doelpunten en natuurlijk het verstrijken van de reguliere speeltijd: het heeft allemaal invloed op de hoogte van de quoteringen. Voor beginnende gokkers is het lastig om te bepalen wanneer ze actie moeten ondernemen. Dit kun je ook alleen maar leren door veel ervaring op te doen. Investeer wat tijd in het live wedden en je merkt dan vanzelf dat je een beter gevoel krijg voor wat de bookmakers gaan doen.   

Er zijn meer weddenschappen dan de standaard 1×2

Bij voetbalweddenschappen denk je waarschijnlijk meteen aan de standaard 1×2 weddenschap, waarbij je voorspelt wie er gaat winnen. Toch kan het zeker interessant zijn om eens te kijken naar een cornerweddenschap. Bij dit soort weddenschappen is vaak verrassend veel value te vinden. Welke weddenschap je ook kiest, je doet er altijd goed aan om per keer een vast percentage van je gokbudget in te zetten. Onderzoeken hebben uitgewezen dat dit de meest winstgevende manier van spelen is.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.