Zet je geld eens in op bekertoernooien

Wedden voor de winterstop

In een voetbalseizoen staan er veel verschillende soorten wedstrijden op het programma. Zo zijn er de nationale competities, het Europees voetbal en natuurlijk de bekertoernooien. Alle grote voetballanden hebben hun eigen bekertoernooi. Deze wedstrijden zijn voor de neutrale kijker niet altijd even interessant, maar voor gokkers bieden ze soms mooie kansen. Hoog tijd dus om je te verdiepen in de KNVB Beker, de Coupe de France, de Beker van België en nog veel meer.

Maak je klaar voor het vervolg van de bekertoernooien

Clubs hebben soms een haat-liefdeverhouding met de nationale bekertoernooien. Vooral de topteams hebben vaak andere prioriteiten dan het winnen van de beker. Toch zit er een mooie prijs vast aan bijvoorbeeld de KNVB Beker, want voor de winnaar ligt er een ticket klaar voor de derde voorronde van de Europa League. Clubs die in de subtop zitten kunnen op deze manier zomaar doorstoten naar het Europees voetbal.

De bekertoernooien van dit seizoen zijn inmiddels al een eind op weg. De KNVB Beker maakt zich op voor de kwartfinales, terwijl er in de Spaanse Copa del Rey deze week gestreden wordt om een plekje in die kwartfinale. Bij de Beker van België zijn ze zelfs al toe aan de halve finales. Zo langzamerhand verdwijnen de minder aansprekende clubs uit het toernooi en blijven de grotere namen over. Maar de enkele kleine clubs die er nog in zitten, kunnen ook zeker voor interessante weddenschappen zorgen. Er zijn in ieder geval genoeg bets om uit te kiezen. 

Wedden op de nationale bekertitels

Bij de bookmakers kun je volop geld in gaan zetten op de losse wedstrijden. Wint Toulouse FC van Stade Reims tijdens de wedstrijd in de zestiende finales van de Coupe de France? En weet Arsenal de thuiswedstrijd in de vierde ronde van de FA Cup te winnen of gaat de zege naar Manchester United? Bij al deze wedstrijden zijn volop wedopties, waaronder handicap-weddenschappen en draw no bet. Kom je een wedstrijd tegen waarbij het niveauverschil groot is, denk dan zeker na over het totale aantal doelpunten. De kans is namelijk groot dat er bij een duel tussen bijvoorbeeld Manchester City en Burnley FC flink gescoord wordt door de thuisploeg. Een weddenschap als  ‘over 4.5’ kan dan mooie quoteringen opleveren.

Ook over de uiteindelijk bekerwinnaars hebben de bookmakers inmiddels al een duidelijke mening. Manchester City is bijvoorbeeld de duidelijke favoriet in de FA Cup. Bij de Copa del Rey gaat de eindstrijd vermoedelijk tussen (hoe kan het ook anders) FC Barcelona en Real Madrid. Gok je liever op wedstrijden in eigen land? Ajax, Feyenoord en AZ bezetten voorlopig de top drie van mogelijke winnaars. Bekertoernooien kunnen altijd de nodige verrassingen opleveren. Dat bewijst de Duitse DFB-Pokal maar weer. Al in de eerste ronde ging titelverdediger Eintracht Frankfurt onderuit tegen het kleine SSV Ulm. De titel kan zomaar voor het oprapen liggen voor Bayern München of Borussia Dortmund. Of komt er een grote verrassing? Zet op tijd in op de bekerwinnaars zodat je kunt profiteren van goede quoteringen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.