Wedden op de nieuwe trainer van Real Madrid

Real Madrid

Als een club niet goed genoeg presteert, is de trainer vaak de eerste die hier de gevolgen van ondervindt. Dat gold ook voor Julen Lopetegui, die eind oktober na slechts 4,5 maanden werd ontslagen bij Real Madrid. En dat is natuurlijk voer voor bookmakers en voetbalwedders. Want de grote vraag is nu: wie gaat Lopetegui opvolgen? Bij verschillende bookmakers staat deze weddenschap al online. Wees er wel snel bij. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat ‘de Koninklijke’ uit Madrid binnenkort de naam van de nieuwe hoofdtrainer bekendmaakt.  

Op zoek naar de opvolger van Julen Lopetegui

Real Madrid is sinds het ontslag van Julen Lopetegui volop bezig met de onderhandelingen. Tot er een nieuwe trainer gevonden is, is het aan Santiago Solari om het elftal te leiden. Solari was de afgelopen jaren de trainer van het tweede elftal van Real Madrid. Door de prima resultaten die het team behaalde, was het een logische keuze om de Argentijn voorlopig door te schuiven naar het eerste elftal. Toch heeft Real vanaf het begin al aangegeven dat het om een tijdelijke positie gaat. Het doel is nog steeds om een nieuwe trainer te vinden voor het eerste elftal. Wie dat wordt? Volgens de bookmakers zijn er maar een paar echt serieuze opties.  

Dit zijn de kanshebbers voor het trainerschap bij Real Madrid

Wie het nieuws omtrent Real Madrid een beetje volgt, heeft al heel wat namen voorbij zien komen. De Italiaan Antonio Conte leek de eerste serieuze kandidaat te zijn, maar de onderhandelingen gingen behoorlijk moeizaam. De kans dat Conte naar Madrid komt, is inmiddels erg klein geworden. Een andere naam die in de media veelvuldig aan Real Madrid wordt gelinkt, is die van Mauricio Pochettino. Er zou zelfs al een bod liggen. Het probleem is alleen dat Pochettino onder contract staat bij Tottenham Hotspur. Het is dus maar de vraag of hij zo midden in het seizoen de club wil verlaten om in Madrid aan de slag te gaan. Ook Roberto Martínez wordt in de Spaanse media genoemd, al wil de bondscoach van België niet op de geruchten ingaan. De Portugees Leonardo Jardim lijkt een goed alternatief te zijn als de andere kandidaten besluiten om bij hun club te blijven. Jardim is onlangs ontslagen bij AS Monaco, waar hij lange tijd toch erg goed presteerde. Voor hem is de weg dus vrij om naar Real Madrid te gaan. 

Waar zet jij je geld op in?

De Spaanse voetbalwetten zijn streng. Interim-trainers mogen namelijk maar vijftien dagen als hoofdcoach aan de slag gaan. Als ze er na die vijftien dagen nog zitten, moeten ze de rest van het seizoen in die rol blijven. De tijd dringt inmiddels voor Real. Dat is ook terug te zien bij de bookmakers. De odds voor Solari als nieuwe trainer worden de laatste dagen steeds lager. Met deze voorspelling heb je niet eens meer de mogelijkheid om je inzet te verdubbelen. Zet je geld in op Pochettino, Martínez of Jardim, dan kun je gemakkelijk zes tot tien keer je inzet terugkrijgen. Durf jij het risico te nemen en wil je gaan wedden op de nieuwe trainer van Real? Mr Green is een van de bookmakers waar deze weddenschap online staat.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.