Voetbalwedden met een cornerweddenschappen

Cornerweddenschappen bij voetbal wedden

Wie regelmatig een gokje waagt bij de bookmaker, heeft de standaard 1×2 weddenschap inmiddels wel gezien. Gelukkig zijn er nog veel meer wedmogelijkheden waarmee je een spannende wedstrijd kunt beleven én misschien wel extra winst kunt maken. Verdiep je bijvoorbeeld eens in de hoekschoppenmarkt. Deze weddenschappen zijn namelijk veel interessanter en winstgevender dan je in eerste instantie denkt.

Let op de speelstijl én het verloop van de wedstrijd

Voor het wedden op hoekschoppen is het essentieel dat je vooraf goed kijkt naar de speelstijl van beide elftallen. Logischerwijs krijgen ploegen die vrij defensief voetbal spelen doorgaans veel minder corners dan teams met een aanvallende speelstijl. Maar er zijn meer zaken waar je op moet letten. Zo zijn er spitsen die veel balbezit hebben, maar die zelden een schot op doel doen in de hoop om er een corner uit te slepen. Kijk alleen al naar Lionel Messi. Uit de statistieken blijkt ook dat teams met snelle vleugelspitsen meer kans hebben op corners dan wanneer een club de aanvallen vooral via het centrum opzet.

Bij live weddenschappen neem je natuurlijk zoveel mogelijk het verloop van de wedstrijd mee. Een rode kaart is al reden om extra op te letten. Het team dat met 10 man overblijft, zal eerder in de verdediging schieten. Dit geeft de tegenstander de kans om de opengevallen ruimtes te benutten en vaker richting het doel te gaan. Met meer corners als gevolg. 

Voor welke cornerweddenschap ga jij?

Bij de cornerweddenschap in het voetbalwedden draait het allemaal om de vraag welk team de meeste hoekschoppen krijgt. Toch heb je bij de bookmakers nog verrassend veel verschillende weddenschappen om uit te kiezen. Wordt het totale aantal corners meer of minder dan 8.5? En hoe zit het met het aantal corners per helft of voor elk team afzonderlijk? Je kunt ook je geld inzetten op de vraag welk van de twee clubs de eerste of juist de meeste corners krijgt. Of eindigt de wedstrijd qua hoekschoppen misschien gelijk? Dan hebben we het nog niet eens over de weddenschap of we een even of oneven aantal corners te zien krijgen. Als je jezelf extra uit wilt dagen, kun je ook gaan wedden met een handicap. Mogelijkheden genoeg dus! 

Nog wat extra tips voor wedden via cornerweddenschappen

Wil je het meeste uit de cornerweddenschappen halen? Met deze tips gaat dat wel lukken.

  • Wie op de lange termijn winst wil maken, kan zich het beste richten op weddenschappen met quoteringen tussen de 1.50 en 2.00. De hoekschoppenmarkt is te onvoorspelbaar om voor weddenschappen met écht hoge quoteringen te gaan.
  • Als er twee clubs op het veld staan die beide meestal veel hoekschoppen krijgen, ga dan voor een over-weddenschap. Een under-weddenschap kun je te makkelijk verliezen.
  • Wed je live op een wedstrijd? Ga dan voor een late corner. Stel dat de uitploeg diep in de tweede helft een ruime voorsprong heeft. De kans is groot dat de thuisploeg er dan alles aan doet om de eer nog enigszins te redden. En dat terwijl de uitploeg geen reden meer heeft om voluit te gaan. De kans dat er nog een corner komt, is hierdoor relatief groot.
  • Bij een pre-match weddenschap is het niet verstandig om je geld in te zetten op het team dat de meeste corners krijgt. Tijdens de wedstrijd kan er veel gebeuren waardoor de tegenstander gedwongen is om meer druk te zetten. Een over/under weddenschap is dan een goed alternatief.
18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.