Voetbalwedden bij verschillende bookmakers

Voetbalwedden bij verschillende bookmakers

Wat is de kick van het gokken op een voetbalwedstrijd? Is het alleen de spanning van het moment of wil je ook iets verdienen met je hobby? Als je tot de laatste categorie behoort, heb je geen andere keuze dan gebruikersaccounts te maken bij meerdere bookmakers. Mensen die net beginnen met het afsluiten van voetbalweddenschappen doen dit meestal met een enkele bookmaker en dat is ook goed. Op die manier krijg je het wedden snel onder de knie. Maar meer ervaren spelers maken vaak gebruik van een verscheidenheid aan online bookmakers. Waarom doen zij dat en wat zijn de voordelen van het gebruik van meerdere accounts?

Kies voor de beste wedkansen

Reken jij jezelf inmiddels tot de ervaren wedders? Dan is het verstandig om je niet tot één bookmaker te beperken bij plaatsen van een weddenschap. Als je actief bent op verschillende websites, kun je steeds kiezen voor de beste odds. Het is namelijk niet zo dat iedere wedstrijd door iedere bookmaker hetzelfde wordt beoordeeld. Stel, je wilt inzetten op Real Madrid. Je weet haast wel zeker dat het team dit weekend zijn thuiswedstrijd in Bernabeau wint. Dan begin je met shoppen langs de verschillende noteringen. Kroon Casino keert bijvoorbeeld 1,5 euro voor elke euro die je inzet, terwijl NetBet 1,8 euro geeft. Als je een budget van honderd euro hebt, is dit 30 euro in jouw voordeel. Geld dat je wellicht niet had gewonnen als je bij één bookmaker was gebleven.

De voordelen verschillen per weddenschap

Het voorbeeld over het wedden op Real Madrid was puur fictief. De verhoudingen hadden net zo goed andersom kunnen zijn. En dat bewijst meteen ook ons punt. Er zijn geen goede of slechte bookmakers als je naar de odds kijkt. De ene keer zal het voordeel bij de een te halen zijn en de volgende keer bij de ander. Je kunt niet zeggen: bookmaker A geeft altijd de hoogste quota voor Real Madrid of bookmaker B is lonender bij over/under inzetten. Je zult per weddenschap de vergelijking moeten maken. Dat is best hard werken, maar als je het ervoor over hebt, loont het zeker de moeite. Voor de dertig euro die hebt opgestreken zet je een paar nieuwe scherpe weddenschappen. Of je koopt er een mooie bos bloemen voor je geliefde of je moeder voor. Iedereen happy.

Profiteer van verschillende bonussen!

Naast het vergelijken van odds is er nog een belangrijke reden voor het hebben van meerdere accounts bij verschillende bookmakers. Iedereen kent de aantrekkelijke en verleidelijke inschrijfbonussen van bookmakers. Deze worden om slechts één reden aan nieuwe klanten verleend: om ervoor te zorgen dat de klant (snel) beslist over de specifieke bookmaker. Een bonus betekent gratis gokken. Wie zegt daar nee tegen? Tegenwoordig biedt bijna elke bookmaker nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. De ene bookmaker kent een stortingsbonus toe en de ander risicovrije weddenschappen. Voor elke bookmaker waar je je inschrijft, pak je een aantrekkelijk aanbieding mee.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.