Vind je focus en word een echte expert

Je hebt zin in een voetbalweddenschap. Maar zodra je op het platform van de bookmaker komt, word je meteen overladen door een enorm wedaanbod. Kies je voor de Serie A, de Bundesliga of toch voor La Liga? En zet je dan je geld in op een wedstrijd van FC Barcelona of richt je je pijlen op Atlético Madrid? Het valt nog niet mee om keuzes te maken, zeker niet als je nieuw bent in de wereld van het voetbalwedden. Misschien hoef je dit soort keuzes ook niet keer op keer te maken. Het kan namelijk heel slim zijn om je op één team of één competitie te focussen.

Laat je niet meeslepen en kies de verstandige weg

Het platform van een bookmaker wordt elke dag aangevuld met nieuwe weddenschappen. De ene weddenschap lijkt zelfs nog interessanter dan de andere. Door al dat aanbod laat je je makkelijk meeslepen. Voor je het weet, heb je geld ingezet op de meest uiteenlopende teams en competities. Van Spanje tot Wit-Rusland en Zuid-Korea: niets is jou te gek! Dat kan natuurlijk gunstig uitpakken. Maar als je nog niet zoveel ervaring hebt, dan kun je beter iets voorzichtiger te werk gaan. Dat betekent dat je geduld op moet brengen zodat je stap voor stap beter wordt. Focussen op één team of competitie is dan een verstandige zet.

Expert zijn heeft zo zijn voordelen

Wanneer je je focust op één team of competitie, krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een echte expert. Je weet precies waar het team toe in staat is en waar de sterke en zwakke punten liggen. Ook krijg je wedstrijd na wedstrijd beter zicht op de kwaliteiten van de spelers zelf. Een middenvelder die in eerste instantie niet zo opvalt, kan bij nader inzien een cruciale rol speelt. Misschien kom je er wel achter dat deze speler met zijn scherpe passes vaak aan de basis van een doelpunt staat. Of wellicht blijkt hij onmisbaar te zijn voor een goede spelverdeling. Dit is iets wat je niet zo snel in de gaten hebt als je slechts af en toe op deze club wedt. Alleen de echte specialisten beschikken over deze informatie. Is de middenvelder vanwege een schorsing of blessure afwezig, dan heeft dat meteen gevolgen voor je weddenschap. Je kunt zomaar van extra hoge quoteringen profiteren, simpelweg omdat jij precies weet hoe het elftal ervoor staat.

Deze strategie kan flink wat winst opleveren

Besteed je alle tijd aan één club of competitie, dan loop je natuurlijk ook een paar mooie weddenschappen mis. Maar troost je met het idee dat voormalig profgokker Haralabos Voulgaris al in de jaren 90 bewees dat het zeer winstgevend kan zijn om je te focussen. Voulgaris harkte miljoenen binnen door slechts drie NBA-coaches te observeren. Hij wist op een gegeven moment precies welk strijdplan de coaches hadden en hoe ze met hun team op tegenslagen reageerden. Dat was genoeg informatie om een flink fortuin op te bouwen met het NBA-basketbal.

Uiteraard zul je nog steeds weddenschappen verliezen als je voor deze strategie kiest. Toch heb je op de lange termijn absoluut voordeel als je op deze manier te werk gaat. Hoe beter je een team of competitie leert kennen, hoe beter je de wedstrijden kunt voorspellen. En ben je bij het ene team uitgeleerd, dan kun je gewoon verder met het volgende. Er valt altijd wat te leren in de wereld van het voetbalwedden!

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.