Tien tips voor een grotere winstkans

Beginners fouten voetbalwedden

Bij het succesvol wedden op voetbal heb je een plan nodig. Om je alvast een handje op weg te helpen bij het voetbal gokken hebben we tien handige tips opgesteld zodat je niet in de beginners fouten trapt. Hier volgen tien belangrijke tips voor voetbalwedders die hun winstkansen willen vergroten.

De basis leren

Voordat je met serieuze bedragen gaat spelen, moet je de basisprincipes van het gokken leren. Wat zijn de kans-verhoudingen? Welke bookmaker moet je kiezen? En hoe werkt een bonus? Een ander belangrijk onderdeel van de weddenschap is om te leren hoe de gokbedrijven hun kansen bepalen

Een plan maken

Als je succesvol wilt gokken, is het belangrijk dat je geduld hebt. Spelen op wedstrijden of competities kost tijd, iets waarvan je je bewust moet zijn. Alle deskundigen adviseren dat je een plan van aanpak opstelt, wil je succesvol worden in het voetbalgokken. Profiteer van een bestaande gokstrategie of maak er zelf een.

Leer de regels

Voor je aan een spel meedoet moet je de regels ervan leren. Dat geldt ook voor de regels die het gokbedrijf heeft. Zorg ervoor dat je ze goed kent. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als het door u als winnaar getipte team pas na de verlenging wint? Zorg dat je daar een antwoord op hebt voor je gaat inzetten.

Maak je huiswerk

Ga op zoek naar informatie over een wedstrijd waarop je wilt wedden. Lees artikelen of pluis statistieken voor de wedstrijd begint. Voorkom het verliezen van een weddenschap waarvan je te weinig kennis had. Een team miste bijvoorbeeld verscheidende sterkhouders zonder dat jij dat wist. Of de andere ploeg had de laatste tijd een geweldige vorm getoond maar dat was langs je heen gegaan.

Bekijk de wedstrijd

Als je een goede kennis hebt van de sporten waarop je inzet, kun je je kans om te winnen vergroten door live spel te wedden. Analyseer het spelbeeld van dat moment en versla de bookies door te voorspellen wat er in de wedstrijd zal gebeuren.

Houd statistieken bij

Het gebruik van een spreadsheet heeft veel voordelen voor je weddenschappen. Het eerste en misschien wel het belangrijkste voordeel is dat het je een overzicht geeft van hoeveel je speelt en hoe het eigenlijk voor je weddenschap gaat. Het uitvoeren van statistieken is ook een goede manier om uit te vinden wat je meest winstgevende manier van gokken is.

Hou je emoties in bedwang

Spelen op winst voor je favoriete team kan aantrekkelijk zijn, maar je laat je makkelijk leiden door de wens die de vader van de gedachte is. Bovendien is verliezen dubbel zo erg omdat je – naast het verlies van je favoriet – ook geld verliest.

Vergelijk de odds

Het is belangrijk dat je een account hebt bij meer dan één bookmaker. Op de lange termijn is dit in je voordeel omdat je de odds kunt vergelijken en de beste aanbieding kan spelen. Bovendien profiteer je van welkomstbonussen.

Luister naar experts

Hoewel u goede kennis hebt van een bepaalde sport of competitie, kan het altijd nuttig zijn om erachter te komen wat deskundigen te vertellen hebben. Zoek gelegenheden op waar je informatie krijgt van experts die jouw kennis verder kunnen aanscherpen.

Speel niet voor de lol

Vergeet niet dat je voor echt geld speelt. Als je op een wedstrijd speelt om de opwinding te vergroten, maak er dan een bedrag van dat je makkelijk kunt missen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.