Specialistisch wedden op Paris St. Germain

Paris Saint Germain

Sommige mensen die voetbalgokken geven de voorkeur aan het wedden op één bepaalde voetbalclub. Dit biedt als voordeel dat je alle ins en outs van een club kent en dus net iets scherper voor de dag komt als de odds bekend worden gemaakt. Wedden op een Europese topclub als Paris St. Germain is in dat opzicht zeer interessant. Bij een topclub is meer te beleven qua wedopties en de resultaten zijn iets voorspelbaarder dan bij een minder grote club. Daarbij komt dat PSG ieder jaar sterker wordt en je uiteindelijk bij de Champions-Leaguefinale op jouw favoriete wedobject inzet.

Enorme investeringen leiden tot succes

In tegenstelling tot de meeste andere Europese topclubs, is Paris St. Germain nog een jonge club. Pas opgericht in de zomer van 1970, is de club niettemin sinds 1974 continu in Ligue 1vertegenwoordigd. Het eerste kampioenschap werd in 1986 gevierd. Inmiddels heeft Paris St. Germain vier keer de Franse voetbalkampioen en acht keer de beker gewonnen. Op Europees niveau kon slechts één grote titel worden behaald, namelijk de voormalige Europa Cup 2 (1997). Gedurende vele jaren stond PSG in de schaduw van clubs als Olympique Lyon, Marseille en Girondins Bordeaux. Sinds de overname door de investeerdersgroep QSI uit Qatar een paar jaar geleden, is er een nieuw tijdperk aangebroken in Parijs. Er zijn enorme investeringen gedaan in nieuwe spelers. Op de middellange termijn wil de club niet alleen de nummer één in Frankrijk zijn, maar zich ook vestigen aan de Europese top.

Ook PSG verliest weleens een wedstrijd

Paris St. Germain heeft het in zich, niet in de laatste plaats vanwege de genereuze investering van QSI, om elk seizoen de Franse titel op te eisen. Maar de concurrentie zit natuurlijk ook niet stil en bij de vaak aan elkaar gewaagde top van de Franse competitie leidt niet elke wedstrijd vanzelfsprekend tot een overwinning. PSG is vooral sterk als het in het eigen stadion Parc des Princes speelt. Hier kun je verwachten dat de bezoekers hooguit een punt mee naar huis nemen. Als je echter de uitwedstrijden van de Parijzenaren bekijkt, kun je zien dat de sterren het op vreemde bodem soms behoorlijk moeilijk hebben. Een gelijkspel is niet zo onwaarschijnlijk en zelfs een nederlaag komt van tijd tot tijd voor. Bovendien is de betrouwbare verdediging in uitwedstrijden een stuk minder zeker van zijn zaak.

De meest geschikte wedoptie per wedstrijd

Wedden op thuisoverwinningen van Paris St. Germain is een karige business, aangezien de kansen onvermijdelijk laag zijn. Wie wil wedden op doelpunten, kan wel wat winst halen door te voorspellen dat Paris St. Germain ten minste één goal tegen krijgt. Als topteams uit de Ligue 1, zoals Lyon, Marseille, Bordeaux of Monaco langskomen, dan kun je nog wel rekenen op interessante odds. Natuurlijk is het risico om je weddenschap terug te verdienen plus een winstje dan iets hoger. In uitwedstrijden van het sterrenensemble aan de Seine, ziet het er toch anders uit. Zeker wanneer er in het buitenland gespeeld wordt, is een overwinning van PSG verre van zeker. Dit komt duidelijk naar voren in de quota van de bookmakers. Hier liggen dus mogelijkheden voor wedders die zich op het Franse voetbal of Paris St. Germain in het bijzonder focussen. Meer kennis leidt immers tot een grotere winstkans.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.