Plaats je outrights-weddenschap voor de winterstop

Wedden voor de winterstop

Elke wedstrijd telt in het voetbal. Het is dus logisch dat veel gokkers het grote geheel vergeten en zich liever richten op de losse wedstrijden. Wint Ajax het Champions League duel met AEK Athene? En wie komt er als winnaar uit de bus bij de Eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en PSV? Toch is het af en toe zeker interessant om naar het hele seizoen of het hele toernooi te kijken. Bij de bookmakers staan dit soort weddenschappen bekend als outrights-weddenschappen. Als je er voor de winterstop bij bent, kun je ook nog profiteren van goede quoteringen.  

Voorspel hoe het seizoen gaat verlopen

Aan het begin van het voetbalseizoen hebben alle clubs nog hoop. De topclubs hopen dat ze gaan meestrijden om de landstitel. De teams in de subtop hopen juist dat ze hoog genoeg eindigen voor Europees voetbal. En de clubs die vaak ergens onderaan staan? Zij hopen op een seizoen waarbij ze uit de gevarenzone blijven.

Nu we richting de winterstop gaan, zijn er al behoorlijk wat verschillen in punten. Toch is het nog lang niet duidelijk wie de Eredivisie gaat winnen of welke club er kans maakt op degradatie. Ook is het afwachten welke speler zicht aan het einde van het seizoen de topscorer mag noemen. Hoe langer je wacht met dit soort weddenschappen, hoe minder aantrekkelijk de quoteringen zullen zijn. Dit is dus een goed moment om alvast geld in te zetten op de vele outrights-weddenschappen.

De bookmakers hebben hun oordeel klaar

Gok je graag op de Eredivisie? De bookmakers zijn ervan overtuigd dat de strijd om de titel gaat tussen PSV en Ajax. De cijfers zijn vooralsnog in het voordeel van de Eindhovenaren. Ga je voor de best scorende voetballer, let dan op Luuk de Jong (PSV), Hirving Lozano (PSV), Fran Sol (Willem II) en Nasser El Khayati (ADO Den Haag). Deze vier spelers hebben de meeste kans om topscorer te worden. Degradatiekandidaten zijn er natuurlijk ook. De bookmakers verwachten dat NAC Breda, De Graafschap, FC Emmen en FC Groningen zomaar bij de onderste drie kunnen eindigen. Bij de grote Europese voetbalcompetities zijn er altijd wel een paar outrights-weddenschappen te vinden. Verdiep je in de club en voorspel wie landkampioen van Engeland wordt of welk team er gaat degraderen uit de Duitse Bundesliga. 

Hoe verloopt het Champions League of Europa League toernooi?

Bij een groot toernooi zoals de Champions League maakt het weinig uit of Ajax een wedstrijd wint met 1-0, 2-0 of 2-1. Het is veel belangrijker dat de club goed genoeg presteert om een ronde verder te komen. Bij grote toernooien kun je per topclub aangeven hoe hoog ze komen. Wordt Ajax uitgeschakeld in de kwartfinale of al in de achtste finale? De bookmakers denken dat het na de achtste finales toch echt ophoudt voor de Ajacieden. Er is meer vertrouwen in Manchester City. De meeste grote bookmakers wijzen deze Engelse club aan als winnaar van de Champions League. Al doen FC Barcelona en Juventus het ook niet slecht. Bij de Europa League worden Chelsea en Arsenal als mogelijke winnaar genoemd. Al gaat dat waarschijnlijk veranderen zodra clubs die uitgeschakeld zijn in de Champions League zich bij de Europa League gaan voegen. 

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.