Nederland speelt weer voor EK-tickets

Nations League logo

Na een goede serie wedstrijden in de Nations League, mag Oranje zich eindelijk gaan bewijzen tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden. En de grote vraag is of het Nederlands elftal de vorm van de afgelopen maanden heeft vast weten te houden. De kwalificatiereeks bestaat voor het team van Koeman uit acht wedstrijden. Deze maand staan daarvan alvast de eerste twee duels op het programma. Op donderdag 21 maart speelt Nederland een thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland. Dat is een mooie match om erin te komen, want een paar dagen later staat er meteen een zware tegenstander te wachten: de Duitse Mannschaft. Wedden op deze twee kwalificatiewedstrijden kan je zomaar een mooi geldbedrag opleveren.

Wat kunnen we verwachten van de EK-kwalificaties?

In de laatste maanden van 2018 draaide het bij Koeman en zijn team allemaal om de Nations League. Door de goede prestaties blijft het Nederlands elftal in de race om via deze route een ticket voor het EK 2020 te verdienen. Maar dat is alleen nodig als het via de reguliere kwalificaties niet lukt om het hoofdtoernooi te bereiken. Gelukkig biedt de kwalificatiereeks ook meer dan genoeg mogelijkheden om het Europees Kampioenschap van 2020 te halen.

Oranje is voor de EK-kwalificaties ingedeeld in groep C. De groep bestaat uit vijf landen, wat betekent dat het Nederlands in totaal acht wedstrijden moet spelen. Groep C is zeker niet de zwaarste groep. Duitsland is natuurlijk altijd een lastige tegenstander, maar de overige drie landen maakten de afgelopen jaren niet al te veel indruk. Nederland moet het verder namelijk opnemen tegen Estland, Noord-Ierland en dus Wit-Rusland. Een plek bij de eerste twee (en EK-kwalificatie) moet haalbaar zijn. Al zou het voor het hele Nederlands elftal prettig zijn als die eerste twee wedstrijden alvast de nodige punten opleveren.

Nederland voetbalt thuis tegen Wit-Rusland en Duitsland

Op donderdag 21 maart start de EK-kwalificatiereeks voor Oranje. Het elftal begint met een thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland. Het is de Wit-Russen nog nooit gelukt om zich te kwalificeren voor een EK of WK. Met Nederland en Duitsland in de poule, is het ook niet de verwachting dat daar snel verandering in komt. De bookmakers zijn in ieder geval eensgezind over de wedstrijd die op 21 maart om 20.45 uur in De Kuip begint. Als je inzet op een overwinning voor Nederland, dan krijg je te maken met quoteringen die rond de 1.15 liggen. Bij winst voor Wit-Rusland kunnen die quoteringen zomaar oplopen tot 15.00 à 20.00. De uitkomst lijkt duidelijk. Dus wil je op deze wedstrijd wedden, dan kun je beter voor een andere optie gaan dan voor een 1×2 weddenschap. Wed bijvoorbeeld op het aantal doelpunten of ga voor een handicap-weddenschap.

Zodra de wedstrijd tegen de Wit-Russen achter de rug is, kun je je gaan richten op de Duitsers. De wedstrijd Nederland-Duitsland wordt op zondag 24 maart gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Joachim Löw ziet in de de EK-kwalificatiewedstrijden de perfecte mogelijkheid om met een nieuwe generatie voetballers aan de slag te gaan. Dat betekent dat routiniers Thomas Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng er niet bij gaan zijn. Gaat deze nieuwe koers een redding zijn voor de Duitsers of weet het Nederlands elftal het voordeel van een thuiswedstrijd te benutten? Geef je voorspelling door aan de bookmaker en de strijd om de EK-tickets kan écht gaan beginnen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.