Haalt Ajax de knock-outfase van de Champions League?

Wedden op Champions League

Goed nieuws voor Nederlandse voetballiefhebbers. Na de eerste speelronde van de groepsfase geloven de bookmakers vrij stellig dat Ajax de volgende ronde haalt. De 3-0 overwinning op AEK Athene – en het thuisverlies van Benfica tegen Bayern – heeft de quoteringen onder de 2.00 doen zakken. Net na de loting kon je zelfs odds van 6.00 zien bij sommige bookmakers, dus er is wel wat gebeurd! Coach Erik ten Hag en zijn team worden gevoeglijk als favoriet voor de tweede plaats gezien.

Gokken op matchwinner Ajax in de groepsfase

Uiteraard blijft het in veel gevallen nog aantrekkelijk om op Ajax als matchwinner te gokken. Zeker in de wedstrijden tegen Bayern München kan hier resultaat behaald worden, aangezien Ajax in de huidige vorm tot veel in staat lijkt te zijn. Het is in ieder geval zo dat de Amsterdammers dit seizoen nog niet tegen hun grenzen zijn aangelopen. Het is daarom ook niet duidelijk waar deze liggen en hoever men ervan verwijderd is. Voor Bayern München geldt bovendien dat het nog niet in de beste voetbal heeft laten zien. De komende wedstrijd in de Alianz Arena in München zal veel duidelijk maken. De winnaar van de wedstrijd zit op rozen voor de resterende vier wedstrijden en de verliezer zal de hete adem van hetzij Benfica, hetzij AEK Athene in de nek voelen.

Alternatieve wedopties Europees voetbal

Voor wie de wedstrijden van uitgesproken favorieten wil mijden is er nog veel te beleven op het gokfront. Je kunt talloze weddenschappen afsluiten voor de Champions League. Stel, je bent een echte Ajax-fan en je gelooft heilig in het huidige team met spelers die nog lang niet op hun top zitten. Zou je het durven om in te zetten op de uiteindelijke winst van de Champions League van jouw club? Er ligt een dikke winst voor het grijpen, zul je wellicht denken. Voor elke euro die je inzet krijg je er meer dan honderdtwintig terug. De kans dat je een klapper maakt is groter dan je geld in de Staatsloterij te steken. Of is dit gekkigheid en zal de euforie van 1995 zich nooit meer herhalen? Eerst maar eens de volgende ronde veilig stellen…

De kansen van PSV op overwinteren

In tegenstelling tot Ajax mag PSV zich een stuk minder op het vertrouwen van de wedkantoren verheugen. De Eindhovenaren worden veruit gezien als het team dat als laatste eindigt en dus klaar is in Europa, in de Champions League en ook in de Europa League dus. Vergeleken met de groep van Ajax, worden de kansen nog lager ingeschat dan die van AEK Athene. Maar is PSV echt kansloos tegen teams als Inter en Tottenham? Met een sterke nummer één als Barcelona zijn er wellicht niet veel punten nodig voor een tweede of derde plaats in de eindrangschikking. Nu inzetten op PSV kan een leuke winst opleveren. Na een klinkende thuisoverwinning op Internazionale zullen de odds weer heel anders zijn. En waarom zou winst op de Interista’s ondenkbaar zijn?

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.