Haal je inspiratie uit deze winstgevende weddenschappen

winstgevende weddenschappen

Er zijn van die momenten waarop je je afvraagt of het wel zin heeft om te blijven wedden op sport. Je verliest de ene na de andere weddenschap en je lijkt het geluk lijkt gewoon niet aan je zijde te hebben. Gelukkig bestaan er genoeg verhalen over gokkers die mooie geldbedragen overhielden aan een weddenschap. Zo moest bookmaker Tipbet vorige maand nog ruim € 4.500,- uitkeren aan iemand die slechts voor € 4,76 aan weddenschappen op zijn wedbriefje had staan. Wie weet ben jij wel de volgende die wordt opgenomen in de lijst met grote winnaars. 

Miljonair met paardenrennen

Je hoeft echt geen goedgevulde portemonnee te hebben om een indrukwekkende prijs te winnen met je sportweddenschappen. Dat bewijzen de Britten Steve Whiteley en Fred Craggs wel. Beide gokkers zetten maar een klein bedrag in op het paardenrennen. Daardoor durfden ze risico te nemen met zes- en zelfs achtvoudige weddenschap. En dat betaalde zich uit. Een weddenschap van 2 pond leverde Whiteley bijna 1,5 miljoen op. Craggs zag ruim een miljoen op zijn bankrekening verschijnen met een inzet van 50 pence. Niet slecht toch?

Een half miljoen winst voor een voetbalfan

Een voetbalmatch kan al net zo winstgevend zijn als een paardenrace. Ook Mick Gibbs ging in 2001 voor een lage inzet (30 cent) en veel risico. De voetbalfan richtte zich op een serie van vijftien wedstrijden. En het waren zeker niet de makkelijkste weddenschappen om te winnen. Uiteindelijk hing de winst af van een Champions League wedstrijd tussen Bayern München en Valencia. Toen het laatste schot op doel nog net in de handen viel van Bayern’s keeper, wist Gibbs dat hij gewonnen had. Zijn wedbriefje met totale quoteringen van 1.666.666 was goed voor een half miljoen winst.

Echt fanschap wordt beloond

Iedere succesvolle gokker weet dat verstand boven emotie gaat. Het draait allemaal om statistieken en analyses, niet om je gevoel. Het is dan ook een slecht idee om je favoriete club te blijven steunen als de statistieken toch echt iets anders vertellen. Maar soms loont het om dit soort adviezen te negeren. Dat ondervond een fan van St. Louis Cardinals. Hij voorspelde in 2011 dat ‘zijn’ honkbalclub dat jaar de prestigieuze World Series ging winnen. Op het moment dat hij zijn voorspelling doorgaf, waren er maar weinig gokkers (en bookmakers) die in een overwinning voor St. Louis Cardinals geloofden. Toch gebeurde het onverwachte. De club wist een slecht seizoen om te buigen naar een reeks overwinningen. De St. Louis Cardinals schreven de World Series op hun naam en de trouwe fan was 375.000 dollar rijker.

Vertrouwen op statistieken en berekeningen

Heeft de fan van St. Louis Cardinals je overtuigd om tóch op je gevoel te vertrouwen? Lees dan nog even verder. Er zijn namelijk ook gokkers die rijk zijn geworden met het analyseren van de statistieken en het berekenen van de risico’s en winkansen. Bill Walters is zo’n gokker. Bij de Super Bowl van 2010 kwam hij tot de conclusie de New Orleans Saints een behoorlijke kans maakten om te winnen. En dat terwijl de bookmakers volop vertrouwen hadden in een overwinning voor de Indianapolis Colts. Zijn berekening gaf Walters zoveel vertrouwen dat hij het aandurfde om 3,5 miljoen dollar in te zetten. Het is niet bekend met hoeveel winst hij uiteindelijk naar huis ging. Maar één ding is zeker: de New Orleans Saints wisten dat jaar de Super Bowl overtuigend binnen te slepen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.