Gokken op doelpunten

Gokken op doelpunten

Bij voetbalwedstrijden draait het in feite maar om één ding: doelpunten. Je hoopt dat er veel gescoord wordt, of juist niet. En misschien hoop je wel dat beide teams scoren, simpelweg omdat je daar geld op hebt ingezet. Wed je graag op de doelpunten die in een wedstrijd vallen? Bij de bookmakers zijn er veel verschillende weddenschappen om uit te kiezen.

Hoe vaak wordt er gescoord?

In het voetbal is het vaak lastig om de eindstand goed te voorspellen. Je denkt op koers te zijn, maar dan valt er in de allerlaatste minuten toch nog een doelpunt waardoor de winst aan je voorbijgaat. Voor wie wat meer op zeker wil spelen, zijn er volop over/under weddenschappen. Gok bijvoorbeeld op het totale aantal doelpunten in de wedstrijd. Met ‘over 1.5’ of ‘under 4.5’ zit je natuurlijk redelijk safe, maar de quoteringen zijn toch een stuk aantrekkelijker wanneer je wat meer risico neemt. Als alternatief kun je ook gaan voor een even/odd weddenschap. Je vult op het wedbriefje in of er een even aantal doelpunten komt of dat je denkt dat het thuis- en uitteam gezamenlijk op een oneven aantal goals uitkomen.

Voor deze weddenschappen kun je je op het totale aantal doelpunten richten óf je gaat voor één elftal of één helft. Scoort FC Barcelona meer over minder dan 1.5 keer? En vallen er meer dan 0.5 doelpunten in de eerste helft of worden het er volgens jou toch minder?

Gokken op het elftal dat als eerste of juist als laatste scoort

Het eerste doelpunt is belangrijk. Het breekt de wedstrijd open en kan een elftal zomaar vleugels geven. Het laatste doelpunt is al minstens zo belangrijk. Dit kan immers het verschil betekenen tussen winst en verlies. Bij bijvoorbeeld Kroon Casino en Betsson kun je geld inzetten op het team dat als eerste of als laatste scoort. Of geef aan dat er volgens jou geen doelpunt valt, dat kan natuurlijk ook.

Komt er een doelpunt in beide helften en in beide netten?

Both Teams to Score is één van die standaard weddenschappen die bookmakers in hun aanbod hebben opgenomen. De vraag die je jezelf stelt is simpel: weten beide elftallen te scoren of niet? Bij een variant op dit wedtype richt je je op beide doelen. Misschien valt de bal in beide netten, en misschien ook niet. Het is aan jou om daar een antwoord op te geven.

Richt je op de periode waarin het doelpunt valt

Soms valt er snel een doelpunt, en soms moet je bijna de hele wedstrijd wachten voordat er eindelijk gescoord wordt. Bij de bookmakers kun je voor het begin van de wedstrijd al aangeven op welk moment er volgens jou een doelpunt gaat vallen. Deze weddenschap wordt vaak gecombineerd over/under. Dus valt het eerste doelpunt in de eerste 30 minuten of niet? In de knock-out fase van grote toernooien kunnen wedstrijden eindigen met een penaltyreeks. Voor bookmakers biedt dit weer een mogelijkheid om een extra weddenschap aan te bieden. Geef aan dat een duel wordt beslist met penalty’s en je profiteert meteen van hoge quoteringen.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.