Ga voor hoge odds met een scorecast/wincast-weddenschap

Scorecast/Wincast weddenschappen

Bij voetbalwedstrijden is het soms lastig kiezen uit de vele wedopties. En waarom zou je het ook bij één weddenschap houden als je kunt kiezen voor een dubbele weddenschap? Met een scorecast/wincast-weddenschap wed je op twee gebeurtenissen binnen één wedstrijd. Er zijn steeds meer gokkers die kiezen voor dit wedtype. Logisch ook, want het is zonde om die hoge quoteringen te laten liggen. 

Wat is een scorecast-weddenschap?

Met een scorecast-weddenschap richt je je allereerst op de vraag welke speler er een doelpunt maakt. Misschien ben je er wel van overtuigd dat Luuk de Jong zijn positie als topscorer in de Eredivisie verstevigt met een vroeg doelpunt. Maar dan ben je er nog niet. Daarnaast moet je namelijk ook voorspellen wat de eindstand van de wedstrijd wordt. Eindigt het duel in 1-0, 2-0 of toch 2-1? Het kan natuurlijk gebeuren dat de speler die je aanwijst als eerste doelpuntenmaker toch niet wordt opgesteld. In dat geval annuleert de bookmaker de weddenschap gewoon zodat je je inzet niet verliest. 

Wat is een wincast-weddenschap?

Een wincast-weddenschap lijkt veel op de scorecast-weddenschap. Want ook hier begin je met het selecteren van de doelpuntenmaker. Alleen hoef je je nu niet druk te maken over de correcte score. Bij een wincast-weddenschap combineer je de doelpuntenmaker namelijk met het winnende team. De uiteindelijke uitslag is niet van belang. Het gaat er alleen om dat je goed voorspelt welk elftal er wint. Met een wincast-weddenschap neem je dus wat minder risico dan met een scorecast-weddenschap. Dit is ook meteen te zien aan de lagere quoteringen. 

De voordelen van een scorecast/wincast-weddenschap

Ga je graag voor de hoogst mogelijke winst? In dat geval is een scorecast/wincast-weddenschap een goede optie. Je neemt natuurlijk risico, want beide voorspellingen moeten goed zijn als je de weddenschap wilt winnen. De hoge quoteringen maken dat risico gelukkig al snel goed. Een speler die gemakkelijk scoort, levert minimaal quoteringen op van 15.00 à 20.00. Dat getal loopt al snel flink op als je voor een voetballer kiest die niet bij de topscorers hoort. Je kunt bij de scorecast/wincast-weddenschap bovendien zelf bepalen hoe lastig je het jezelf maakt. Als het om de doelpuntenmaker gaat, heb je namelijk keuze. Kies voor de anytime goalscorer óf voor de speler die het eerste of laatste doelpunt maakt. Die laatste twee opties leveren uiteraard hogere quoteringen op.

Het voordeel van een scorecast- of wincast-weddenschap is dat je met een lage inzet al veel winst kunt maken. Als de quoteringen op 30.00 of hoger staan, dan durf je misschien best 5,00 of 10,00 euro in te zetten. Er ligt dan meteen een flink winstbedrag op je te wachten. 

Maak je op voor je eerste weddenschap

Er zijn meerdere bookmakers die de scorecast/wincast-weddenschap als een aparte optie aanbieden. Zodra je deze wedoptie aanvinkt, moet je je eerst verdiepen in de doelpuntenmaker. Heb je je keuze gemaakt, dan verschijnt er vanzelf op je scherm hoe hoog de quoteringen bij alle uitslagen zijn. Ga voor een 1-1, 2-1, 3-1 een 3-2. Nu maar hopen dat jouw voorspellingen uitkomen en dat je inzet veel winst oplevert.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.