Ga eens voor Home Win No Bet of Away Win No Bet

Wedden op voetbal

Bookmakers zetten bij elke wedstrijd lange lijsten met weddenschappen online. Via de standaard 1×2 bets, het aantal doelpunten, de Asian handicap en de over/under weddenschappen kom je uiteindelijk uit bij een categorie waar je misschien niet zo heel snel voor kiest. We hebben het dan over Home Win No Bet en Away Win No Bet. Maar als je slim met dit wedtype omgaat, valt er toch heel wat winst mee te behalen.    

Wat is het verschil met Draw No Bet?

Home Win No Bet en Away Win No Bet zijn varianten op het veel bekendere Draw No Bet. De gewone 1×2 bet vormt het uitgangspunt van al deze weddenschappen. Alleen is nu één van de drie opties uitgeschakeld. Bij een Draw No Bet krijg je je inzet terug als de wedstrijd in gelijkspel eindigt. Wanneer je gaat voor een Home Win of Away Win No Bet, vervalt de weddenschap als de thuis- of uitploeg de drie punten binnen weet te slepen. Ook dan krijg je de inzet weer terug en kun je je geluk gaan beproeven bij een andere weddenschap. 

Dek jezelf in voor het moment dat de wedstrijd kantelt

Soms is het handig om je kansen een beetje te spreiden. Een weddenschap waarbij je maar twee opties hebt, levert natuurlijk niet de hoogste quoteringen op. Zo ligt het potentiële winstbedrag bij een 1×2 weddenschap echt een stukje hoger. De kans dat je wint of in ieder geval je geld terugkrijgt is daarentegen wel vrij groot. Hierdoor durf je misschien wat meer risico te nemen wanneer je de inzet bepaalt. Op deze manier kun je de lagere quoteringen wat compenseren.

Bij een Home Win No Bet heb je twee opties: óf je gaat voor een gelijkspel óf je zet in op een overwinning voor de bezoekende club. Je gebruikt dit wedtype wanneer de uitploeg licht favoriet is, maar je denkt dat een doelpunt van de thuisploeg de wedstrijd weleens kan doen kantelen. En als dat gebeurt, heb je jezelf in ieder geval ingedekt.    

Laat je leiden door de quoteringen

Bij de keuze tussen een Draw No Bet, Home Win No Bet en Away Win No Bet kun je je deels laten leiden door de quoteringen. Er zijn namelijk genoeg wedstrijden te vinden waarbij het financieel slimmer is om in te zetten op bijvoorbeeld Away No Bet. Kijk maar eens naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag (seizoen 2018/2019). Bij een Draw No Bet staan de quoteringen bij een overwinning voor Utrecht op 1.25. Ga je in plaats daarvan voor een Away No Bet, dan krijg je te maken met quoteringen van 1.33. Met een inzet van 50 euro levert je dat toch al een paar euro extra winst op (16,50 i.p.v. 12,50). En uiteindelijk ga je natuurlijk altijd voor de hoogste winst.

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 – 2021 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.