Bwin

Bwin

Gokken op voetbal bij Bwin

Bij Bwin is voetbalwedden erg populair! Sinds 1999 bestaat Bwin al en vind je hier het grootste aanbod wanneer het gaat over weddenschappen binnen Europa. Bwin heeft een licentie op Gibraltar. De eigenaar is Bwin.Party Digital Entertainment plc. Sinds 2000 is het bedrijf ook beursgenoteerd en is het echt de nummer één wanneer je wil voetbalwedden! Momenteel kun je bij Bwin geld inzetten op meer dan 90 verschillende sporten (wereldwijd). Bwin staat bekend als een betrouwbare en discrete aanbieder. De moeite waard om hier snel een gokje te wagen en te ontdekken welke kansen jij hebt bij voetbalwedden bij Bwin.

Veel weddenschappen bij Bwin

Het aanbod weddenschappen bij Bwin is erg aantrekkelijk. Iedere dag vind je hier veel weddenschappen waar je als speler aan deel kunt nemen. Er kan al gewed worden vanaf €1. Wanneer je in bent gelogd bij Bwin kun je klikken op sports. Je vindt hier de competitie van het land waar je bent. Je ziet hierbij de eredivisie en daarbij kun je zien wat je kunt verdienen als je een inzet plaatst bij een competitie. Aan de linkerkant zie je de meest populaire sporten en daarbij hoort uiteraard voetbal. Als je een wedstrijd hebt gevonden die je aanspreekt, kun je direct een inzet plaatsen. Als je meer geld wil verdienen bij Bwin, kan dat door je kansen te spreiden en dan kan er in worden gezet bij meerdere wedstrijden. Het is dan nog spannender om mee te doen en je hebt meer kans om te winnen! Op de website van Bwin kun je de laatste quoteringen vinden, je vindt hier bijvoorbeeld de live wedstrijden die momenteel gaande zijn. Je hebt de kans om direct een inzet te plaatsen op deze voetbalwedstrijd, maar ook kun je meedoen bij andere voetbalwedstrijden. Voetbal is het best vertegenwoordigd bij Bwin. Je vindt hier namelijk veel weddenschappen in zowel nationale als internationale competenties en toernooien. Bij een voetbalwedstrijd kun je wel meer dan honderd verschillende weddenschappen afsluiten. Je beleeft dus gegarandeerd veel spanning als je hieraan meedoet en je kunt iedere keer weer je kansen verhogen om prijzen te winnen. Ook zijn er nog aantrekkelijke combi weddenschappen waar je gebruik van kunt maken als speler!
 

Inzetten op voetbal? Speel mee bij Bwin.com!

Gokken op wedstrijden

Bij de voetbalwedstrijden en andere wedstrijden vind je een quotering. Het gaat over een getal waar je inzet door wordt vertegenwoordigd (als je de weddenschap goed hebt). Je hebt iedere keer de keuze uit gelijkspel of uit winst. Je hebt dan ook nog eens de kans om op een of meerdere wedstrijden te gokken. Ga je op meerdere wedstrijden tegelijk gokken, dan zal je quotering per wedstrijd ook voor een klein deel stijgen. Er kan meer gewonnen worden wanneer je tegelijk twee weddenschappen af gaat sluiten (dit kan ook voor voetbal). Naast dat je kunt kiezen voor winst en gelijkspel, kun je ook kiezen voor de doelpuntenmakers, of hoeveel doelpunten er behaald zullen worden bij een wedstrijd. Hier zijn ook weer quoteringen aan verbonden. Als je ook wil voetbalwedden bij Bwin, is het van belang dat je geld op je account hebt staat. Een storting verrichten kan via iDeal, Moneybookers, Neteller, Paysafecard, Creditcard of via een bankoverschrijving. Uitbetalingen worden ook snel geregeld. Je kunt deze op ieder gewenst moment uit laten voeren. Ze worden dan binnen 24 uur afgehandeld. Wanneer je geld over wil maken naar je bank of naar je creditcard dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Als je er vaker gebruik van maakt, geldt het niet voor bedragen boven de €1000.

Geld storten en uitbetalingen Bwin

Als je ook wil voetbalwedden bij Bwin, is het van belang dat je geld op je account hebt staat. Een storting verrichten kan via iDeal, Moneybookers, Neteller, Paysafecard, Creditcard of via een bankoverschrijving. Uitbetalingen worden ook snel geregeld. Je kunt deze op ieder gewenst moment uit laten voeren. Ze worden dan binnen 24 uur afgehandeld. Wanneer je geld over wil maken naar je bank of naar je creditcard dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Als je er vaker gebruik van maakt, geldt het niet voor bedragen boven de €1000.

Bonussen bij Bwin

Er zijn bij Bwin verschillende bonussen waar je als speler gebruik van kunt maken. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je alle bonussen en acties via de mail toegestuurd. Er geldt een welkomstbonus van 100% tot maximaal €120. Probeer het maximale er uit te halen door dit bedrag ook te storten (hoe hoger je storting hoe beter je wordt beloond tot maximaal €120). Daarnaast kan je bij Bwin als speler sparen voor gratis wed-tegoed en leuke gadgets. Iedere weddenschap levert spelers namelijk punten op. Deze spaarpunten worden automatisch toegekend aan je spelersaccount.

Voetbalweddenschappen

Op de website van Bwin kun je de laatste quoteringen vinden, je vindt hier bijvoorbeeld de live wedstrijden die momenteel gaande zijn. Je hebt de kans om direct een inzet te plaatsen op deze voetbalwedstrijd, maar ook kun je meedoen bij andere voetbalwedstrijden. Voetbal is het best vertegenwoordigd bij Bwin. Je vindt hier namelijk veel weddenschappen in zowel nationale als internationale competenties en toernooien. Bij een voetbalwedstrijd kun je wel meer dan honderd verschillende weddenschappen afsluiten. Je beleeft dus gegarandeerd veel spanning als je hieraan meedoet en je kunt iedere keer weer je kansen verhogen om prijzen te winnen. Ook zijn er nog aantrekkelijke combi weddenschappen waar je gebruik van kunt maken als speler.

Live gokken met voetbalwedstrijden en meer

Live gokken is ook een optie bij Bwin, hierbij kun je live inzetten bij Bwin. Je klikt daarvoor op de website op live betting en dan zie je de statistieken, deze worden altijd live aan je getoond. Je ziet dat er een ruim aanbod is waar je uit kunt kiezen en je kunt hierbij denken aan handbal, honkbal, basketbal, tennis en uiteraard ook voetbal. Het voordeel van de live betting is dat deze 24 uur per dag doorgaat en dat gedurende 7 dagen in de week.
 

Voetbalwedden bij Bwin? Meld je hier aan!

Voetbalwedden Bwin op je mobiel

Wil je graag een gokje wagen en de uitslag voorspellen van een voetbalwedstrijd? Probeer dan eens Bwin op je mobiel. Daarvoor kun je namelijk de Sports App downloaden bij de App Store voor je iPad en je iPhone. Er is ook een app speciaal verkrijgbaar voor Android toestellen. Je hebt vanaf nu dus altijd Bwin bij de hand en kunt inzetten op een voetbalwedstrijd naar keuze.

Bwin klantenservice

De klantenservice bij Bwin is zowel per mail als telefonisch bereikbaar. Als je vragen hebt over Bwin, over de website, een wedstrijd of een bonus, blijf er dan niet mee rondlopen. De klantenservice staat voor je klaar om je netjes te woord te staan, zodat je zorgeloos een gokje kunt wagen. Bwin maakt wedden op voetbal nog leuker! 

Conclusie over wedden bij Bwin

Veilig storten is gegarandeerd bij Bwin, met onder andere iDeal. Als je kiest voor wedden op voetbal bij bookmaker Bwin, dan maak je een goede keuze. Er worden je naast de voetbalwedden nog veel meer andere sporten aangeboden waar je op kunt wedden. Houd hierbij alle quoteringen goed in de gaten en maak dan de keuze om een inzet te plaatsen op een of meerdere voetbalwedstrijden. Als je je aan gaat melden, krijg je een mooie 100% bonus die op kan lopen tot wel €120. Probeer de bonus maximaal te innen en bekijk hoeveel geluk je hebt bij Bwin. Verantwoord spelen is belangrijk, bonussen innen, wedstrijden bekijken en spelen maar. Vergeet daarnaast niet het plezier te beleven aan het spel!

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.