Betsafe

Betsafe

Gokken bij bookmaker Betsafe

Betsafe heeft veel naamsbekendheid gekregen dankzij het motto in it to win it. Betsafe is een bookmaker waar je onder andere kunt voetbalwedden. De laatste jaren heeft zij een flinke groei doorgemaakt. Zo werkt ze onder andere samen met de voetbalclub Manchester City. Ben jij een echte voetballiefhebber? Bij Betsafe kies je gegarandeerd voor een bookmaker met passie voor sport. Maar er zijn nog meer redenen om voor deze aanbieder te kiezen. Volg alle andere spelers op. Bekijk waardoor zij werden aangetrokken door de review te lezen!

Website van Betsafe

Wie kan de wedstrijd beter inschatten? Weet jij het beter dan de bookmaker Betsafe? Als je de website van Betsafe goed bekijkt zie je twee boksers die de strijd met elkaar aangaan. Een van deze boksers ben jij en de andere staat voor Betsafe. Versla jij de bookmaker? De website van Betsafe is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een duidelijke indeling. Je ziet aan de linkerzijde een lijst staan met sporten waar je op kunt wedden. Aan de rechterzijde vind je een wedbriefje en in het midden zie je de belangrijkste wedstrijden van dat moment. Dit kan onder andere een voetbalwedstrijd zijn. Als je een keer een gokje hebt gewaagd bij deze bookmaker weet je alles goed te vinden. 
 

Wedden bij Betsafe? Klik hier en meld je aan!

Soorten weddenschappen

Bij Betsafe heb je veel soorten weddenschappen waar je uit kunt kiezen, waaronder de optie van voetbalwedden. Je hebt de kans om hier 24 uur per dag en 7 dagen in de week te spelen. Je vindt hier tientallen sporten. Er is voor jong en oud een sport te vinden waarnaar de voorkeur uitgaat. Wie denk je dat de Grand Slam gaat winnen? Wie gaat dit jaar de Formule 1 winnen? Wie wordt winnaar van het EK of het WK? Het zijn allemaal voorspellingen die je hier kunt doen, iedere weddenschap waar je aan meedoet is weer spannend. Opvallend bij Betsafe is, dat voor voetbal toch wel het meest wordt gekozen. Je vindt hier veel competities waar je op kunt wedden en dit gaat dan over nationale en internationale wedstrijden. Live wedden kan ook bij Betsafe, kies de weddenschap die bij je past en kies maak je weddenschap bekend.

Voetbalwedden bij Betsafe

Betsafe biedt een uitermate geschikte website om te wedden op voetbal. Al kun je bij de meeste bookmakers rekenen op soortgelijke quoteringen. De ene keer kun je daarom beter bij Betsafe inzetten en soms bij een andere aanbieder wanneer je de hoogste quotering wilt pakken. Maar over het algemeen kies je voor een sterke speler als je voor Betsafe kiest. Vroeger stond deze bookmaker bekend om lage quoteringen, dit is nu wel echt verleden tijd. Er zijn hier en daar wat aanpassingen verricht en daarom is het nu verbeterd. Zo kiest Betsafe iedere week weer topwedstrijden uit waar de odds er uit springen. Je kunt denken aan Italiaanse, maar ook Spaanse en bijvoorbeeld Duitse voetbalwedstrijden waar je kunt voetbalwedden op zeer interessante odds.

Bonussen bij Betsafe

Gokken is altijd interessant bij de bookmaker Betsafe, ook als je nog geen lid bent! Je kunt je namelijk snel aanmelden en dan wordt jouw eerste storting goed beloond. Je krijgt namelijk een 100% bonus en de maximale waarde daarvan is €30. Misschien denk je nu, dit is toch een lage bonus? Dit klopt, maar je kunt hem wel direct innen en daar blijft het niet bij. Betsafe heeft namelijk nog veel meer bonussen voor je klaar staan. Bij andere bookmakers heb je vaak slechts een bonus, maar Betsafe is er graag altijd voor de spelers en heeft daarom bonussen in overvloed! Om de recente bonussen en acties te bekijken, raden we je aan om de promotiepagina van deze bookmaker te bekijken. Iedere week kunnen de acties anders zijn, de bonussen zijn gericht op alle soorten weddenschappen, dus niet alleen op het voetbalwedden.

Veilig gokken bij Betsafe

Betsafe is nu ruim twaalf jaar actief als bookmaker. In 2006 is het allemaal begonnen en is de website online geplaatst. Iedere dag weer was er veel te beleven en Betsafe heeft als uitgangspunt dat zij kijkt naar wat een gokker graag wil. Hier speelt zij meteen op in en dat kun je aan veel dingen terugzien. Er zijn niet zomaar honderdduizenden spelers actief op deze website. Wereldwijd is de Bookmaker Betsafe actief, wat jou als nieuwe speler ook het vertrouwen geeft dat je hier veilig kunt spelen. Veilig gokken speelt dan ook een belangrijke rol bij deze aanbieder. De betrouwbaarheid van Betsafe wordt aangetoond door de verschillende licenties waarover zij  beschikt. De licentie van de Malta Gaming Authority en de licentie van de Britse Gambling Commission zijn aanwezig. Om de licentie te kunnen behouden, moet Betsafe aan de eisen blijven voldoen.
 

Pak hier 30 euro bonus bij Betsafe.com!

Betsafe app gebruiken, nog meer kansen!

Ben je al nieuwsgierig geworden of is je interesse gewekt om een gokje te wagen bij Betsafe? We kunnen je nog meer verrassingen verklappen, want Betsafe is namelijk ook als app verkrijgbaar en zo kun je dus ook gokken via je mobiel. Als je met name de live weddenschappen wil volgen, dan is het prettig dat je dit zo goed mogelijk kunt doen. Een mobiele app van Betsafe is daarom onmisbaar en gelukkig heeft zij daar op ingespeeld. Livestream via de app werkt uitstekend dus ook daar kun jij gebruik van maken. Ben je veel onderweg en wil je toch je weddenschap in de gaten houden? Met de Betsafe app gok je waar en wanneer je maar wil en blijf je alle actuele weddenschappen en uitslagen volgen.

Gokken bij Betsafe

Als je een gokje wil wagen bij Betsafe, kun je zelf een bedrag storten met een betaalmethode naar keuze, zoals met je creditcard, iDeal, Skrill, een PaySafeCard of Neteller. Als je tien euro of meer op je account hebt gestort kun je al meespelen. Als je een bedrag hebt gewonnen, kun je je winst uit laten betalen. Dit wordt binnen 24 uur verwerkt. Je kiest zelf met welke betaalmethode je uitbetaald wil worden. Let er wel op dat je per betaalmethode een speciaal limiet hebt wanneer er uitbetaald kan worden. Ben je bang dat je teveel gaat gokken? Stel dan een dag-, week- of maandlimiet in dan kun je niet meer geld uitgeven dan waarvoor je hebt gekozen.

Vragen? Bel of e-mail de Betsafe klantenservice

Als je vragen hebt aan de bookmaker Betsafe, neem dan contact op met de klantenservice. De Betsafe klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via de e-mail, telefoon en via de live chat. Hierdoor kan je als klant op ieder moment van de dag altijd terecht met je vragen bij de Betsafe klantenservice. Een groot pluspunt!

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.