Anytime goalscorer: een weddenschap met veel value

Bij voetbalweddenschappen draait het allemaal om value. De kunst is om een weddenschap te vinden die veel oplevert, terwijl de kans toch reëel is dat jouw voorspelling uitkomt. De anytime goalscorer is zo’n weddenschap waarbij doorgaan veel value te vinden is. Je gokt dan op de speler waarvan je denkt dat deze tijdens de wedstrijd gaat scoren. Natuurlijk moet je je geld niet inzetten op een echte topspits als Lionel Messi. De bookmakers verwachten immers bij elke wedstrijd dat hij weer kan scoren. Het gevolg? Lage quoteringen. Maar er zijn genoeg voetballers waar de ogen wat minder op gericht zijn, en die toch regelmatig een doelpunt meepakken. Dat zijn de spelers die jij in de gaten moet houden. 

Ken de spelregels voor je een weddenschap plaatst

Om een weddenschap te kunnen winnen, moet je de spelregels wel goed kennen. Zo moet je weten dat alleen de reguliere speeltijd meetelt. Komt er na de tweede helft nog een verlenging of wordt het duel beslist door een penaltyserie? Ga dan maar ontspannen van de wedstrijd genieten, want voor de weddenschap maakt het niets meer uit.

Voordat je een weddenschap plaatst, is het ook verstandig om te kijken wat de bookmaker doet als jouw speler niet in het basiselftal verschijnt. Bij sommige bookmakers vervalt de weddenschap en krijg je je inzet terug. Dat klinkt logisch, maar toch werkt het niet overal zo. Er zijn namelijk bookmakers die afwachten of de speler misschien op een later moment alsnog in het veld komt. Dat kan problemen opleveren als dat ver in de tweede helft gebeurt. Want weet de speler echt nog te scoren in die laatste 10 minuten van de wedstrijd?   

90 minuten lang spanning

Het interessante van wedden op de doelpuntenmaker is dat de wedstrijd van begin tot eind spannend blijft. Het maakt niet uit of het team wint of verliest, als jouw speler maar scoort. Zelfs bij een 3-0 achterstand willen veel spitsen nog graag een doelpunt maken. Want je weet maar nooit of dit de kentering van de wedstrijd is. Ook de persoonlijke statistieken kunnen reden zijn om druk op het doel te houden. Jaagt een speler op de honderdste goal in de competitie, dan zal hij 90 minuten lang echt zijn best doen om dit voor elkaar te krijgen. Doordat je je geld op slechts één van de spelers zet, blijft dit wedtype altijd riskant. Vandoor ook de relatief hoge quoteringen. Met een goede voorbereiding zet je in ieder geval een eerste stap richting een succesvolle weddenschap. 

Zo bereid je je voor op de weddenschap

Zelfs de allerbeste spitsen van de wereld zijn soms niet in vorm. Verdiep je dus goed in de spelers voordat je geld inzet. Kijk bijvoorbeeld hoe vaak ze scoren bij uit- of thuiswedstrijden en hoe vaak ze tijdens de afgelopen duels gewisseld zijn. En weet je wie er meestal wordt aangewezen om vrije trappen en penalty’s te nemen? Dat laatste is vooral belangrijk als de wedstrijd wordt geleid door een scheidsrechter die snel naar de stip wijst. Wie kiest voor een live weddenschap, moet ook eens goed naar de bank kijken. Als je merkt dat een veel scorende spits binnen een paar minuten het veld gaat betreden, moet je meteen actie ondernemen. Aangezien hij op de bank begon, kunnen de quoteringen weleens hoog zijn. Meer potentiële winst voor jou dus!

18+
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 voetbalwedden.info – Alle rechten voorbehouden.